NowaTime
Lilleringvej 14
DK 8462 Harlev

 

T: 97 85 00 88
F: 97 84 02 01
E: info@(Slet parentes og indhold!)nowatime.dk

Jacques Lemans ure

Jacques Lemans er en af verdens førende producenter af ure, og kan derfor levere ure i en høj kvalitet til fornuftige priser. Jacques Lemans producerer alle typer, fra modeure, smykkeure til sportsure og børneure.

I 2009 fik Jacques Lemans licens til at producere e Champions League ure, som består af forkellige serier, hvor det gennemgående tema er fodbold.

I 2013 har Jacques Lemans indgået et partnerskab med den verdenskendte skuespiller, musiker og miljøforkæmpet Kevin Costner.

Jacques Lemans urene er inddelt i forskellige kategorier. Vælg den ønskede kategori i kolonnen til venstre.

Cover og Swiss Military

Så fik vi endelig fat i denne fantatiske Special Edition model. Uret har "Self Powered Illumination Night Light". Trigalight® er en selvlysende teknologi, som lyser meget kraftigt.

Swiss Military Solar Power

Swiss Military by Chrono går "grøn" og lancerer nu 3 serier med Solar Power. Urene oplades ved hjælp at lyset, og når det er fuldt opladt, holder batteriet strøm i flere måneder.

Zeno Watch Basel

Zeno Watch Basel er toppen af poppen, når det gælder automatiske ure. Nu er sortimentet udviddet med nye quartz modeller, som gør Zeno til en meget komplet leverandør af kvalitets ure.